EN   I   FR   I   NL   I   DE  
lfdr

welkom in de voorgeschiedenis van la fabrique des regards. Een nieuwe website is in voorbereiding, maar deze blijft voorlopig online, om een eerste blik te geven in realisaties tussen visuele kunsten en podiumkunsten, tussen beelden en muziek, dans en theater.

La fabrique des regards staat voor een goed doordachte visuele communicatie, metaforisch en innovatief, voor de culturele sector. Sterke beelden, van kunstenaars en fotografen, staan centraal in onze visie. Gecombineerd met grafisch ontwerp ontstaat er een communicatie die van dezelfde artistieke kwaliteit is als het concert, toneelstuk, festival of de opera dat aan het publiek wordt voorgesteld. Maar er is meer...video creatie tijdens klassieke concerten en fotografie tentoonstellingen op ongewone locaties zijn andere manieren om nieuwe paden in onze verhouding tot beelden te verkennen.

... lees hier meer over de filosofie achter la fabrique des regards

... klik hier voor een blik op voltooide beeldopdrachten, hier voor tentoonstellingsprojecten EXI(S)T 1 échappées belles, en hier voor voorbeelden van video creaties

... hier om meer te weten over de blik van de fabriek

Colofon © Lise Bruyneel - la fabrique des regards, 2013